Printselector

Voer het modelnummer van je printer in, kies daarna de juiste printer uit de lijst. Om op artikelnummer van de toner of inkt te zoeken, kun je de zoekbalk bovenaan de pagina gebruiken.

Waarom Quantore huismerk?

Allesupplies.nl biedt met het Quantore assortiment een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige inkt- en tonercartridges. Dankzij de ervaring en betrokkenheid van haar medewerkers spelen zij een toonaangevende rol op de Europese markt. Daarnaast werken zij milieuvriendelijk door lege cartridges zoveel mogelijk te hergebruiken.

100% garantie

Wij staan, samen met Quantore, garant voor een uitstekende kwaliteit. Producten en cartridge bestanddelen worden gedurende het volledige productie-, verpakkings- en leveringsproces uitvoerig getest. Daarom krijg je 100% garantie op de werking van de toner of cartridge. Mocht het desondanks voorkomen dat een Quantore cartridge of toner niet naar volle tevredenheid werkt of schade aan een printer veroorzaakt, dan nemen wij de kosten van vervanging of reparatie van de printer voor onze rekening. Daarnaast bespaar je ook nog eens op jouw printkosten.

Bekijk ook het garantiecertificaat

Voordelen van huismerk supplies

Wij zoeken voor jou als jij het printermodel doorgeeft

Huismerk toners van Quantore

Wij hebben ervoor gekozen om, naast de originele toners, ook huismerk (of “compatible”) toners aan te bieden. Dit is een voordelig alternatief voor de vaak dure merk toners. Je merkt geen verschil, alleen de prijs is lager. De keus is gemaakt het Quantore huismerk aan te bieden. Deze leveren een breed assortiment hoge kwaliteit huismerk toners. Daarom hebben gebruikers van Quantore Inkt & Toner 100% garantie. Staat jouw merk of printer er niet bij, neem dan contact op met onze medewerkers, wij zoeken voor jou als jij je printermodel doorgeeft.

Zoveel merken

Om de kosten van printen te drukken, worden er veel huismerk toners geboden van verschillende merken. Deze toners en cartridges zijn vaak een stuk goedkoper dan de originele inkt. Zoveel merken als er zijn, zo uiteenlopend is de kwaliteit van cartridges. De goedkoopste cartridge is niet altijd de beste kwaliteit.

Printer service & reparatie

Printer storing?  Het papier loopt vast in de printer, het papier trekt scheef, de printer pakt geen papier meer op. Vlekken, strepen, vegen of stippen op de afdruk. De printer maakt vreemde geluiden, rammelt, piept of kraakt. Maar ook voor alle andere zakelijke storingen kan je bij ons terecht.

Storing aanmelden kan op Triplesss.nl